Acidosalus® - Naravni probiotik

Mikroorganizmi so povsod
Mikroorganizmi so vsemogočni
Mikroorganizmi bodo imeli zadnjo besedo.

Louis Pasteur

ACIDOSALUS ® VAGINALNI PROBIOTIK

Acidosalus ® vaginalni probiotik je namenjen za zaščito in vzdrževanje vaginalne mikroflore, nego sluznice in kože intimnih predelov telesa.

Acidosalus ® vaginalni probiotik se uporablja kot preventiva in podpora pri zdravljenju akutnih in kroničnih vaginalnih infekcij povzročenih z raznimi virusi, bakterijami in glivicami, kot je Escherichia coli, Proteus, HPV-virus, Chlamydia, glivice Candida albicans ter pri drugih težavah, ki so posledica oslabljenega imunskega sistema, stresa ali jemanja antibiotikov.

Acidosalus ® vaginalni probiotik se priporoča tudi pri pojavu suhe nožnice in preventivi večkrat ponavljajočih se urinarnih infekcij.

Acidosalus ® vaginalni probiotik  se lahko uporabljajo tudi v času nosečnosti. 

Sestava: fermentirano kravje mleko, betaglucan ter probiotični bakteriji Lactobacillus acidophillus in Lactobacillus rhamnosus v visoki koncentraciji živih bakterij. 

Uporaba: Aplikator napolniti do 10 mL in tekočino v ležečem položaju vstaviti v nožnico vsak večer. Za nego sluznice in kože intimnih predelov telesa napolnite aplikator po potrebi in tekočino nanesite v tankem sloju.

Vzporedno se priporoča uživanje  probiotičnega mleka v trajanju minimalno 6-8 tednov 

(Acidosalus ® Plus ali Forte) ter uporaba Acidosalus® gela za intimno nego.

 

Pakiranje: 200 mL in 14 kom aplikatorjev.