Menu
Košarica

Acidosalus vaginalni probiotik

Acidosalus vaginalni probiotik
NOVO
Acidosalus vaginalni probiotik
12.67€
Brez DDV: 11.57€

Acidosalus vaginalni probiotik je namenjen za zaščito in vzdrževanje vaginalne mikroflore, nego sluznice in kože intimnih predelov telesa.

Acidosalus vaginalni probiotik se uporablja kot preventiva in podpora pri zdravljenju akutnih in kroničnih vaginalnih infekcij povzročenih z raznimi virusi, bakterijami in glivicami, kot je Escherichia coli, Proteus, HPV-virus, Chlamydia, glivice Candida albicans ter pri drugih težavah, ki so posledica oslabljenega imunskega sistema, stresa ali jemanja antibiotikov.

Acidosalus vaginalni probiotik se priporoča tudi pri pojavu suhe nožnice in preventivi večkrat ponavljajočih se urinarnih infekcij.

Acidosalus vaginalni probiotik se lahko uporablja tudi v času nosečnosti.

Pakiranje: 200 mL in 14 kom aplikatorjev.

Sestava: fermentirano kravje mleko, betaglucan ter probiotični bakteriji Lactobacillus acidophillus in Lactobacillus rhamnosus v visoki koncentraciji živih bakterij.

Aplikator napolniti do 10 mL in vsak večer tekočino v ležečem položaju vstaviti v nožnico. Za nego sluznice in kože intimnih predelov telesa napolnite aplikator po potrebi in tekočino nanesite v tankem sloju.

Vzporedno se priporoča uživanje Acidosalus  Plus ali Forte ter uporaba Acidosalus gela za intimno nego, minimalno 6-8 tednov.