Menu
Košarica

Prehranska dopolnila

Acidosalus Forte
NOVO BREZ LAKTOZE
Novo edinstveno probiotično prehransko dopolnilo ACIDOSALUS® Forte na osnovi fermentiranega kravjega mleka z dodatkom svežega česna in beta glukana.Acidosalus® Forte je probiotični pripravek z visoko koncentracijo živih bakterij Lactobacillus  in Bifidobacterium minimalno 10 exp.11 cfu/mL pripr..
17.90€
Brez DDV:16.35€
Acidosalus soja
NOVO BREZ LAKTOZE
Novo edinstveno probiotično prehransko dopolnilo ACIDOSALUS® Soja iz fermentiranega sojinega mleka.Acidosalus Soja je probiotični pripravek z visoko koncentracijo živih bakterij Lactobacillus in Bifidobacteria  minimalno 10 exp.11 cfu/mL pripravka.ACIDOSALUS Soja je brez laktoze, brez glutena i..
17.90€
Brez DDV:16.35€
Acidosalus baby
NOVO BREZ LAKTOZE
Novo edinstveno probiotično prehransko dopolnilo ACIDOSALUS® baby na osnovi fermentiranega kravjega mleka je namenjen otrokom, ne glede na starost. Otroci so zaradi hitrega načina življenja in prevelikih obremenitev, tako fizičnih kakor psihičnih podvrženi spremembam črevesne mikrobiote in hitri izg..
8.50€
Brez DDV:7.76€
Acidosalus Plus
NOVO BREZ LAKTOZE
Novo edinstveno probiotično prehransko dopolnilo ACIDOSALUS® Plus na osnovi fermentiranega kravjega mleka. Formula osnovnega Acidoslausa je obogatena z dodatkom drugih probiotičnih kultur. Poleg Lactobacillus acidophilus vsebuje tudi Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei in Bifidobacterium la..
14.98€
Brez DDV:13.68€
Acidosalus Virosalus
NOVO BREZ LAKTOZE
Novo edinstveno  prehransko dopolnilo ACIDOSALUS Virosalus je probiotični pripravek iz  fermentiranega kozjega mleka z dodatkom svežega česna.Acidosalus® Virosalus je probiotični pripravek z visoko koncentracijo živih bakterij Lactobacillus acidophilis  minimalno 10 exp.11 cfu/mL prip..
17.90€
Brez DDV:16.35€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)